Mladí KSČMKdo jsme a co chceme

Kdo jsme a co chceme

Komise mládeže ÚV KSČM

Komise mládeže ÚV KSČM (13.12.2014)

Komise mládeže ÚV KSČM je iniciativním a poradním orgánem Komunistické strany Čech a Moravy ve věci otázek souvisejících se životem mladé generace.

Komise mládeže ÚV KSČM chce oslovit mladé lidi vizí spravedlivé a prosperující společnosti založené na úctě člověka k člověku, tradičních evropských hodnotách, svobodě jednotlivce, s širokou účastí společnosti na správě společných záležitostí.

Rádi mezi sebou přivítáme každého, kdo má zájem o dění ve společnosti, o možnost být součástí širší skupiny podobně naladěných mladých lidí a společně s nimi se nejen účastnit, ale také plánovat a organizovat místní či krajské kulturní, sportovní aj. akce. Využívat možnosti tematicky pestrého spektra pořádaných celorepublikových akcí a seminářů. Nelze vynechat možnost plynoucí z provázání s mnoha podobně orientovanými zahraničními organizacemi v podobě různých zahraničních seminářů a stáží.

Struktura Komise mládeže ÚV KSČM

předseda KM ÚV KSČM

Zdeněk Milata - milata.zdenek@seznam.cz

tajemník KM ÚV KSČM

Jaroslav Růžička - jaroslav.ruzicka@kscm.cz

Sekce KM:

Životního prostředí - Miroslav Hajdušík

Mediální - Pavel Herman

Vzdělávací - Václav Štekl

Zájmová - Ctirad Musil

V každém kraji působí Krajská komise mládeže. Krajů je celkem 14. Máme tedy 14 krajánků, kteří tvoří mimo vedení a zástupce sekcí centrální Komisi mládeže Ústředního výboru KSČM.

V případě zájmu o spolupráci s Komisí mládeže nebo o informace sleduj tento web nebo nás kontaktuj na výše uvedených kontaktech.

autor: -red-
zdroj: KM ÚV KSČM